Четврток, 18 Јули 2024
Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Новости

Бизнисите со најсовремена технологија: Портфолиото на производи на Инграм Микро

Инграм Микро Македонија е на чело на технолошката дистрибуција, нудејќи обемна палета на производи дизајнирани за да ги задоволат различните потреби на бизнисите. Оваа објава ги истражува клучните производи и услуги кои го прават Инграм Микро непроценлив партнер за компании кои сакаат да ја искористат технологијата за раст и иновации.

Инграм Микро Македонија, препознатлива како една од 200-те најголеми и успешни компании во Македонија, продолжува да го води патот во обезбедувањето иновативни технолошки решенија за бизнисите. Како водечки технолошки дистрибутер, обезбедува сеопфатно портфолио на технолошки и мобилни решенија, логистика, услуги за снабдување, професионални услуги и финансиски решенија. Оваа обемна понуда ја прави компанијата место за бизнисите кои сакаат да ги оптимизираат своите операции и да останат пред конкуренцијата.


Инграм Микро нуди различни производи и услуги прилагодени на различни бизнис потреби:

1. Технолошки решенија:

  • Сервери и складишта: Високоперформансни сервери и складишта од врвни брендови како Cisco, Dell Technologies и Fujitsu.
  • Работни станици и лаптопи: Сигурни и моќни компјутерски решенија за професионалци, вклучувајќи производи од водечки производители.

2. Cloud услуги:

  • Cloud решенија: Сеопфатни cloud понуди кои им овозможуваат на бизнисите ефикасно да се скалираат, вклучувајќи инфраструктура, платформа и софтверски услуги.

3. Решенија за трговија и достигнувања:

  • Логистика и управување со снабдувачки синџир: Напредни логистички услуги кои обезбедуваат ефикасна и навремена испорака на производите.
  • Решенија за достигнувања: Услуги за целосно достигнување кои го подобруваат искуството на клиентите и оперативната ефикасност.

4. Обуки и сертификација:

  • Центар за обука: Нуди различни програми за обука и сертификација од врвни компании како Check Point, Veeam, Veritas, VMware, Kaspersky и IBM. Овие програми им помагаат на бизнисите да ги подобрат своите технички вештини и да останат во тек со најновите технологии.


Инграм Микро Македонија се гордее со својата способност да се прилагодува и иновира. Компанијата направи значајни инвестиции во специјализирани понуди и решенија во области како Internet of Things (IoT), дата центри и напредни мобилни решенија. Нивните силни партнерства со водечки технолошки добавувачи обезбедуваат клиентите да добијат најдобри производи и услуги на пазарот.

Во иднина, Инграм Микро има за цел да го прошири своето портфолио на производи и да го подобри ангажманот на клиентите преку континуирана иновација и стратешки партнерства. Компанијата е посветена на помагање на своите партнери да го отклучат својот целосен потенцијал со обезбедување на потребните алатки и поддршка за успешни деловни операции.

Разновидното портфолио на производи и посветеноста на компанијата кон извонредноста ја прават доверлив партнер за бизнисите кои бараат сигурни технолошки решенија. Со постојано развивање и инвестирање во нови технологии, Инграм Микро осигурува дека нејзините клиенти се добро опремени да се справат со предизвиците на современата деловна сцена.

Квалитетен и одржлив енергетски систем за зелена Европа

Енергетската трансформација кон која се стремат сите земји во регионот на Југоисточна Европа понекогаш може да биде предизвик. Сепак, со паметни инвестиции, изградба, управување и одржување на енергетските системи, овие предизвици ги претвораме во можности.

Пекабеско: Традиција и иновација во производството и дистрибуцијата на храна

Дознајте како Пекабеско ја комбинира традицијата и иновацијата во производството и дистрибуцијата на храна.

КАМ Маркет: Лидер во малопродажната иновација и поддршката на заедницата

Како клучен играч во малопродажниот сектор во Северна Македонија, КАМ Маркет се истакнува со широк асортиман на производи и ориентираност кон клиентите, постојано поставувајќи стандарди во индустријата.
Годишно издание

Публикацијата „200 Најголеми и Најуспешни“ е многу корисен извор на информации којшто на секој инвеститор му дава прецизна слика за финансиското и деловното работење на 200-те најголеми и најуспешни компании во Република Македонија.

Пазарот на хартии од вредност во основа го придвижуваат информации и во интерес на Берзата во најширока смисла е што поголем број на податоци за работењето на друштвата да бидат достапни на јавноста за да може да се носат правилни и издржани инвестициски одлуки.

МАКЕДОНСКА БЕРЗА АД, Скопје

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт