Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Новости

ВЕРОПУЛОС - Купувачот е нашиот шеф

Докажан факт е дека компанијата Веропулос негува професионални и партнерски релации со сите свои комитенти. Условите за соработка, информациите, искуствата и новитетите кои Веропулос безрезервно ги дели со своите партнери и комитенти создаваат поволна бизнис-клима и отвораат нови предизвици за совладување во малопродажниот бизнис на овие простори.

На овој пазар Веропулос е присутен од 1997 година со отворање на првиот супермаркет во Скопје. Со самото доаѓање во 1997 година, претставува една од поголемите странски инвестиции од осамостојувањето на државата. Со своето започнување со работа, Веро внесе нов тренд и поинаков начин на пазарување во согласност со сите европски стандарди и методи на работа во малопродажниот бизнис.

Нашата основна активност и определба е ширење на синџирот супермаркети на места каде што потрошувачите ќе најдат сè на едно место, ќе пазарат по најповолни цени, ќе добијат најквалитетна услуга и, секако, ќе уживаат при пазарувањето. Добро организираниот асортиман, контрола на квалитетот, беспрекорни услуги, континуирано присуство на промотивни и акциски продажби, ексклузивни производи и брендови кои се застапени само во маркетите на Веро бездруго се карактеристиките по кои ќе ги препознаете нашите супермаркети.

Бројот на посетеност од повеќе од 25.000 потрошувачи дневно го докажува тоа.

Нашите супермаркети нудат асортиман од над 35.000 производи со гарантирано контролиран квалитет. Деведесет отсто од асортиманот на производи е од домашни добавувачи или производители, а десет отсто се производи од увоз.

Денес Веропулос, по 19 години постоење, е присутен на овој пазар со 7 супермаркети во Скопје, 2 во Битола и 2 во Тетово.

Вкупната површина на Веро супермаркетите изнесува 20.000 m2, а има 1000 вработени.

Покрај нашата јасна определба за дефинирање и задоволување на потребите и желбите на нашите потрошувачи, важни компоненти за нас претставуваат ефикасната работа на вработените и партнерскиот однос со корпоративниот свет. Континуираното едуцирање и здобивање практично знаење на персоналот е со цел да се обезбеди и постојано да се подобрува квалитетот на услугите за сите потрошувачи.

Идните планови на Веропулос, кои се однесуваат на ширење на синџирот и отворање супермаркети во сите поголеми градови во земјата, гарантираат и отворање на нови работни места.

Повеќе за растот на Веропулос ДООЕЛ може да видите ТУКА

Еуро Табак ДОО - вашиот производ е секогаш на прво место

Со 15 години искуство во секторот на дистрибуција и продажба, Еуро Табак ви гарантираат одлично позиционирање на пазарот на сите ваши производи.

ГД ГРАНИТ - 7 децениски квалитет во градежништвото

Повеќе од 60 години, Гранит овозможува иновативни решенија на комплексни инфраструктурни проекти низ целиот свет.

Алкалоид АД - Здравјето Пред Сè

За „Алкалоид“, постојана инспирација и стремеж е да го заштитат и да го сочуваат најскапоцен подарок на природата - здравото човечко тело. Со неуморна страст создаваат производи кои се синоним за врвен квалитет.
Годишно издание

The “200 Largest and Successful” review is very helpful for us from the international community. Indeed, the French Embassy is always looking for useful economic indicators and your review allow us to be well informed and to easily identify the most important economic agents of the Macedonian market. Your publication is also one of the best to stay up-to-date with Macedonian fast-moving economy and we are pleased to receive each new edition.

Laurence Auer, Амбасадорот на Франција во Скопје

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт