Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на ДРЖАВНА ВИДЕОЛОТАРИЈА НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА ДОО, Скопје

ДРЖАВНА ВИДЕОЛОТАРИЈА НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА ДОО, Скопје

Друштво за приредување игри на среќа Државна видеолотарија на Република Македонија - КАСИНОС АУСТРИА ДОО Скопје
Бул. Киро Глигоров бр. 2, Премиум Бизнис Центар, кат 2 пошт. фах 193

Дејност Дејности на коцкање и обложување
Manager
Position /
Приход 2,729,488,496.00 МКД
Раст приход 46.39 %
Добивка 736,940,026.00 МКД
Раст добивка 49.19 %
Ранг најголеми 68
Ранг најуспешни 17
Вработени 27
Година
2020
2019
Годишно издание

Државниот завод за статистика ги поздравува напорите и посветеноста на Еуро Бизнис Центар Скопје, како покровител на публикацијата „200 најголеми и најуспешни“, за промоција на успесите на најголемите и најуспешните деловни субјекти во Република Македонија. Од особено значење за читателите на публикацијата е презентирањето на официјални статистички податоци при претставувањето на фактичката состојба на економијата во Република Македонија. Тоа претставува потврда на важноста на статистиката при носењето одлуки засновани на релевантни, квалитетни, точни и навремени статистички податоци.

Државен завод за статистика

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт