Недела, 26 Мај 2024
Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на ИНТЕРЕНЕРГО МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ, Скопје

ИНТЕРЕНЕРГО МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ, Скопје

Друштво за енергетски инженеринг ИНТЕРЕНЕРГО МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ увоз-извоз Скопје
Ул. Максим Горки бр. 10/1-1

Дејност Трговија на електрична енергија
Manager Горан Ковачевиќ
Position /
Приход 4,522,396,212.00 МКД
Раст приход 79.64 %
Добивка 40,986,004.00 МКД
Раст добивка 455.59 %
Ранг најголеми 66
Ранг најуспешни
Вработени 3
Година
2023
Годишно издание

Државниот завод за статистика ги поздравува напорите и посветеноста на Еуро Бизнис Центар Скопје, како покровител на публикацијата „200 најголеми и најуспешни“, за промоција на успесите на најголемите и најуспешните деловни субјекти во Република Македонија. Од особено значење за читателите на публикацијата е презентирањето на официјални статистички податоци при претставувањето на фактичката состојба на економијата во Република Македонија. Тоа претставува потврда на важноста на статистиката при носењето одлуки засновани на релевантни, квалитетни, точни и навремени статистички податоци.

Државен завод за статистика

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт