Лого на КОРЕА АУТО-ТРЕЈД ДООЕЛ, Скопје

КОРЕА АУТО-ТРЕЈД ДООЕЛ, Скопје

Друштво за трговија и услуги КОРЕА АУТО-ТРЕЈД ДООЕЛ Скопје
Ул. Скупи 3а
02/3095525
www.hyundai.com/mk
Дејност Трговија со автомобили и моторни возила од лесна категорија
Менаџер
Позиција /
Приход 1,447,863,595.00 МКД
Раст приход -30.14 %
Добивка 25,473,056.00 МКД
Раст добивка -71.48 %
Ранг најголеми 115
Ранг најуспешни
Вработени 26
Година
2019
2018
2017
2016