Лого на ЛЕК СКОПЈЕ ДООЕЛ, Скопје

ЛЕК СКОПЈЕ ДООЕЛ, Скопје

ЛЕК СКОПЈЕ производство и трговија со фармацевтски и козметички производи Лек д.д. Љубљана ДООЕЛ Скопје
Ул. Перо Наков бр. 33
02/2550800
www.sandoz.com
Дејност Трговија на големо со фармацевтски производи
Менаџер
Позиција /
Приход 972,485,820.00 МКД
Раст приход 9.98 %
Добивка 57,201,827.00 МКД
Раст добивка 9.41 %
Ранг најголеми 172
Ранг најуспешни 199
Вработени 45
Година
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2008
2007
2006
2005