Лого на МАКПРОГРЕС ДОО, Виница

МАКПРОГРЕС ДОО, Виница

Друштво за трговија и производство МАКПРОГРЕС ДОО Виница
Ул. Илинденска Б.Б.
033/362-289
www.makprogres.com.mk
info@makprogres.com.mk
Дејност Производство на какао, чоколади и кондиторски производи
Менаџер
Позиција /
Приход 1,863,303,356.00 МКД
Раст приход 4.03 %
Добивка 110,506,848.00 МКД
Раст добивка 2.28 %
Ранг најголеми 89
Ранг најуспешни 106
Вработени 605
Година
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2007
2006
2005