Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на НИКОБ ДОО, Скопје

НИКОБ ДОО, Скопје

Друштво за обезбедување на лица и имот НИКОБ ДОО експорт-импорт Скопје
Бул. Борис Трајковски бр. 62
02/3088-505
www.nikob.com.mk
nikob@nikob.com.mk
Дејност Услуги за заштита со помош на сигурносни системи
Manager
Position /
Приход 1,002,985,852.00 МКД
Раст приход 13.26 %
Добивка 149,010,571.00 МКД
Раст добивка 2.48 %
Ранг најголеми 195
Ранг најуспешни 67
Вработени 1988
Година
2021
2020
2014
2013
2011
Годишно издание

Државниот завод за статистика ги поздравува напорите и посветеноста на Еуро Бизнис Центар Скопје, како покровител на публикацијата „200 најголеми и најуспешни“, за промоција на успесите на најголемите и најуспешните деловни субјекти во Република Македонија. Од особено значење за читателите на публикацијата е презентирањето на официјални статистички податоци при претставувањето на фактичката состојба на економијата во Република Македонија. Тоа претставува потврда на важноста на статистиката при носењето одлуки засновани на релевантни, квалитетни, точни и навремени статистички податоци.

Државен завод за статистика

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт