Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на ОКТА АД - Скопје

ОКТА АД - Скопје

ОКТА Рафинерија на нафта Акционерско друштво-Скопје
ул.1 бр.25 Миладиновци
02/2532-141
www.okta-elpe.com
Дејност Трговија на големо со цврсти, течни и гасовити горива и слични производи
Manager
Position /
Приход 27,807,349,777.00 МКД
Раст приход 0.88 %
Добивка 301,853,662.00 МКД
Раст добивка 0.00 %
Ранг најголеми 2
Ранг најуспешни 38
Вработени 336
Година
2020
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2008
2007
2006
Годишно издание

Публикацијата „200 Најголеми и Најуспешни“ е многу корисен извор на информации којшто на секој инвеститор му дава прецизна слика за финансиското и деловното работење на 200-те најголеми и најуспешни компании во Република Македонија.

Пазарот на хартии од вредност во основа го придвижуваат информации и во интерес на Берзата во најширока смисла е што поголем број на податоци за работењето на друштвата да бидат достапни на јавноста за да може да се носат правилни и издржани инвестициски одлуки.

МАКЕДОНСКА БЕРЗА АД, Скопје

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт