Четврток, 20 Јуни 2024
Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на ПРОКРЕДИТ БАНКА АД Скопје

ПРОКРЕДИТ БАНКА АД Скопје

ПРОКРЕДИТ БАНКА АД Скопје
бул. Јане Сандански 109а
02 /244 60 60
www.procreditbank.com.mk
info@procreditbank.com.mk
Дејност Друго монетарно посредување
Manager
Position /
Приход 0.00 МКД
Раст приход %
Добивка 0.00 МКД
Раст добивка %
Ранг најголеми 6
Ранг најуспешни 7
Вработени 215
Година
2023
2013
2011
Годишно издание

Државниот завод за статистика ги поздравува напорите и посветеноста на Еуро Бизнис Центар Скопје, како покровител на публикацијата „200 најголеми и најуспешни“, за промоција на успесите на најголемите и најуспешните деловни субјекти во Република Македонија. Од особено значење за читателите на публикацијата е презентирањето на официјални статистички податоци при претставувањето на фактичката состојба на економијата во Република Македонија. Тоа претставува потврда на важноста на статистиката при носењето одлуки засновани на релевантни, квалитетни, точни и навремени статистички податоци.

Државен завод за статистика

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт