Четврток, 20 Јуни 2024
Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на ШПАРКАСЕ БАНКА АД, Скопје

ШПАРКАСЕ БАНКА АД, Скопје

ШПАРКАСЕ БАНКА МАКЕДОНИЈА АД Скопје
ул.Орце Николов бр. 54, 1000 Скопје
02/3200-500
www.sparkasse.mk
sparkasse@sparkasse.mk
Дејност Друго монетарно посредување
Manager
Position /
Приход 0.00 МКД
Раст приход %
Добивка 0.00 МКД
Раст добивка %
Ранг најголеми 5
Ранг најуспешни 4
Вработени 664
Година
2023
2019
2013
Годишно издание

Државниот завод за статистика ги поздравува напорите и посветеноста на Еуро Бизнис Центар Скопје, како покровител на публикацијата „200 најголеми и најуспешни“, за промоција на успесите на најголемите и најуспешните деловни субјекти во Република Македонија. Од особено значење за читателите на публикацијата е презентирањето на официјални статистички податоци при претставувањето на фактичката состојба на економијата во Република Македонија. Тоа претставува потврда на важноста на статистиката при носењето одлуки засновани на релевантни, квалитетни, точни и навремени статистички податоци.

Државен завод за статистика

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт