Петок, 29 Септември 2023
Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на ТЕХНОКОМЕРЦ АД, Скопје

ТЕХНОКОМЕРЦ АД, Скопје

Внатрешна и надворешна трговија и производство ТЕХНОКОМЕРЦ Акционерско друштво-Скопје
Ул. 8-ми Септември бр. 42
02/3097-193
www.tehnokomerc.com.mk
tehnok@tehnokomerc.com.mk
Дејност Неспецијализирана трговија на големо
Manager Кирил Филипов
Position /
Приход 813,517,293.00 МКД
Раст приход %
Добивка 116,777,665.00 МКД
Раст добивка 1770.52 %
Ранг најголеми
Ранг најуспешни 127
Вработени 61
Година
2022
Годишно издание

Државниот завод за статистика ги поздравува напорите и посветеноста на Еуро Бизнис Центар Скопје, како покровител на публикацијата „200 најголеми и најуспешни“, за промоција на успесите на најголемите и најуспешните деловни субјекти во Република Македонија. Од особено значење за читателите на публикацијата е презентирањето на официјални статистички податоци при претставувањето на фактичката состојба на економијата во Република Македонија. Тоа претставува потврда на важноста на статистиката при носењето одлуки засновани на релевантни, квалитетни, точни и навремени статистички податоци.

Државен завод за статистика

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт