Недела, 10 Декември 2023
Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на УНИВЕРЗАЛ-КОМЕРЦ ДООЕЛ, Скопје

УНИВЕРЗАЛ-КОМЕРЦ ДООЕЛ, Скопје

Друштво за трговија на големо и мало УНИВЕРЗАЛ-КОМЕРЦ ДООЕЛ увоз-извоз Скопје
Јадранска Магистрала 47
02/2611258
univerzalk@univerzalk.com.mk
Дејност Трговија на големо со хемиски производи
Manager Генерален Директор
Position /
Приход 520,508,760.00 МКД
Раст приход %
Добивка 123,913,696.00 МКД
Раст добивка 54.50 %
Ранг најголеми
Ранг најуспешни 148
Вработени 33
Година
2023
2017
2016
2013
2012
2011
2005
Годишно издание

Публикацијата „200 Најголеми и Најуспешни“ е многу корисен извор на информации којшто на секој инвеститор му дава прецизна слика за финансиското и деловното работење на 200-те најголеми и најуспешни компании во Република Македонија.

Пазарот на хартии од вредност во основа го придвижуваат информации и во интерес на Берзата во најширока смисла е што поголем број на податоци за работењето на друштвата да бидат достапни на јавноста за да може да се носат правилни и издржани инвестициски одлуки.

МАКЕДОНСКА БЕРЗА АД, Скопје

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт