Четврток, 20 Јуни 2024
Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на ВАРДАР ДОЛОМИТ ДООЕЛ, Скопје

ВАРДАР ДОЛОМИТ ДООЕЛ, Скопје

Трговско друштво за производство на огноотпорни материјали ВАРДАР ДОЛОМИТ ДООЕЛ Скопје
Бул. Илинден 47-1/2
02/3118825
vardardolomit@t-home.com.mk
Дејност Производство на огноотпорни производи
Manager Ремзи Абдулаи
Position /
Приход 871,587,479.00 МКД
Раст приход -10.61 %
Добивка 147,896,021.00 МКД
Раст добивка -51.02 %
Ранг најголеми
Ранг најуспешни 113
Вработени 130
Година
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2012
Годишно издание

Државниот завод за статистика ги поздравува напорите и посветеноста на Еуро Бизнис Центар Скопје, како покровител на публикацијата „200 најголеми и најуспешни“, за промоција на успесите на најголемите и најуспешните деловни субјекти во Република Македонија. Од особено значење за читателите на публикацијата е презентирањето на официјални статистички податоци при претставувањето на фактичката состојба на економијата во Република Македонија. Тоа претставува потврда на важноста на статистиката при носењето одлуки засновани на релевантни, квалитетни, точни и навремени статистички податоци.

Државен завод за статистика

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт