Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Новости

Стентон Градба ДОО - водечка градежна компанија во регионот со повеќе од 18 години искуство

Како една од водечките компании во секторот на градежништвото која постои повеќе од осумнаесет години на пазарот, Стентон Градба обезбедува комплетен опсег на производи и услуги од областа на градежништвото.

Стентон Градба ДOврши ископ и сепарација на камен агрегат во сите фракции, производство на бетон, проектирање, изградба и надзор на објекти од нискоградба, високоградба, хидроградба, мостови, патишта, транспорт на градежни материјали и други градежни работи.

Максимално се посветени нашпрофесионална реализација на проектите и функционираат во насока на остварување на заедничките цели кои ќе ги задоволат барањата на пазарот и воедно ќе го потврдат нивниот квалитет.

Клиентите може да сметаат на експертизата од вработените на Стентон Градба кои оперираат во рамките на регионот за квалитетна, безбедна и навремена реализација на проектот.

Една од карактеристиките на Стентон Градба е тоа што ја преземаат одговорноста за сите нивни зборови и постапки. Она што нив ги одликува е чесен, директен и фер пристап кон клиентите – без исклучоци.

Оваа компанија често е во друштво на најуспешните, а нејзиниот историјат може да го погледнете ТУКА.


Еуро Табак ДОО - вашиот производ е секогаш на прво место

Со 15 години искуство во секторот на дистрибуција и продажба, Еуро Табак ви гарантираат одлично позиционирање на пазарот на сите ваши производи.

ГД ГРАНИТ - 7 децениски квалитет во градежништвото

Повеќе од 60 години, Гранит овозможува иновативни решенија на комплексни инфраструктурни проекти низ целиот свет.

ВЕРОПУЛОС - Купувачот е нашиот шеф

Докажан факт е дека компанијата Веропулос негува професионални и партнерски релации со сите свои комитенти. Условите за соработка, информациите, искуствата и новитетите кои Веропулос безрезервно ги дели со своите партнери и комитенти создаваат поволна бизнис-клима и отвораат нови предизвици за совладување во малопродажниот бизнис на овие простори.
Годишно издание

Државниот завод за статистика ги поздравува напорите и посветеноста на Еуро Бизнис Центар Скопје, како покровител на публикацијата „200 најголеми и најуспешни“, за промоција на успесите на најголемите и најуспешните деловни субјекти во Република Македонија. Од особено значење за читателите на публикацијата е презентирањето на официјални статистички податоци при претставувањето на фактичката состојба на економијата во Република Македонија. Тоа претставува потврда на важноста на статистиката при носењето одлуки засновани на релевантни, квалитетни, точни и навремени статистички податоци.

Државен завод за статистика

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт