Петок, 29 Септември 2023
Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на ЦЕРМАТ ДОО, Битола

ЦЕРМАТ ДОО, Битола

Мешовито друштво за производство на сладолед,трговија на големо и мало, превоз, услуги ЦЕРМАТ увоз-извоз ДОО Битола
Ул. Новачки пат б.б.
047/226-671
www.cermat.com.mk
info@cermat.com.mk
Дејност Производство на сладолед
Manager Зоран Ристевски
Position /
Приход 1,064,620,591.00 МКД
Раст приход 5.86 %
Добивка 189,656,792.00 МКД
Раст добивка 8.15 %
Ранг најголеми
Ранг најуспешни 67
Вработени 148
Година
2022
2021
Годишно издание

Државниот завод за статистика ги поздравува напорите и посветеноста на Еуро Бизнис Центар Скопје, како покровител на публикацијата „200 најголеми и најуспешни“, за промоција на успесите на најголемите и најуспешните деловни субјекти во Република Македонија. Од особено значење за читателите на публикацијата е презентирањето на официјални статистички податоци при претставувањето на фактичката состојба на економијата во Република Македонија. Тоа претставува потврда на важноста на статистиката при носењето одлуки засновани на релевантни, квалитетни, точни и навремени статистички податоци.

Државен завод за статистика

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт