Четврток, 20 Јуни 2024
Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на ГД ГРАНИТ АД, Скопје

ГД ГРАНИТ АД, Скопје

Градежно друштво ГРАНИТ АД-Скопје
Ул. Димитрија Чуповски бр. 8
02/3218-700
www.granit.com.mk
kabinet@granit.com.mk
Дејност Изградба на патишта и автопати
Manager Зоран Милковски
Position /
Приход 5,025,625,271.00 МКД
Раст приход 1.30 %
Добивка 132,887,765.00 МКД
Раст добивка -26.72 %
Ранг најголеми 57
Ранг најуспешни 134
Вработени 1064
Година
2023
2022
2021
2020
2012
2011
2010
2007
Годишно издание

Публикацијата „200 Најголеми и Најуспешни“ е многу корисен извор на информации којшто на секој инвеститор му дава прецизна слика за финансиското и деловното работење на 200-те најголеми и најуспешни компании во Република Македонија.

Пазарот на хартии од вредност во основа го придвижуваат информации и во интерес на Берзата во најширока смисла е што поголем број на податоци за работењето на друштвата да бидат достапни на јавноста за да може да се носат правилни и издржани инвестициски одлуки.

МАКЕДОНСКА БЕРЗА АД, Скопје

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт