Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на КОЛИД С ТИМ ДООЕЛ, с.Колешино Ново Село

КОЛИД С ТИМ ДООЕЛ, с.Колешино Ново Село

Друштво за производство, угостителство, трговија и услуги КОЛИД С ТИМ ДООЕЛ увоз-извоз с.Колешино Ново Село
Ул. 5 Визбегово бр.43
02/5514-200
http://www.kolidsteam.com/
info@kolidgroup.com
Дејност Неспецијализирана трговија на големо
Manager
Position /
Приход 1,369,924,618.00 МКД
Раст приход 8.07 %
Добивка 73,887,809.00 МКД
Раст добивка 38.85 %
Ранг најголеми 140
Ранг најуспешни 176
Вработени 292
Година
2021
2020
2018
2017
2016
Годишно издание

Публикацијата „200 Најголеми и Најуспешни“ е многу корисен извор на информации којшто на секој инвеститор му дава прецизна слика за финансиското и деловното работење на 200-те најголеми и најуспешни компании во Република Македонија.

Пазарот на хартии од вредност во основа го придвижуваат информации и во интерес на Берзата во најширока смисла е што поголем број на податоци за работењето на друштвата да бидат достапни на јавноста за да може да се носат правилни и издржани инвестициски одлуки.

МАКЕДОНСКА БЕРЗА АД, Скопје

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт