Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на ВАРДАРГРАДБА ДОО, с.Трубарево Скопје

ВАРДАРГРАДБА ДОО, с.Трубарево Скопје

Трговско друштво за производство проектирање и инженеринг ВАРДАРГРАДБА ДОО с.Трубарево - Скопје
ул. 1 бр. 2 с. Трубарево
02/2557-950
www.vardargradba.com
vardargradba@mt.net.mk
Дејност Изградба на хидроградежни објекти
Manager
Position /
Приход 592,203,076.00 МКД
Раст приход 2.69 %
Добивка 93,431,405.00 МКД
Раст добивка 23.07 %
Ранг најголеми
Ранг најуспешни 121
Вработени 119
Година
2021
2020
2016
2015
2007
Годишно издание

Публикацијата „200 Најголеми и Најуспешни“ е многу корисен извор на информации којшто на секој инвеститор му дава прецизна слика за финансиското и деловното работење на 200-те најголеми и најуспешни компании во Република Македонија.

Пазарот на хартии од вредност во основа го придвижуваат информации и во интерес на Берзата во најширока смисла е што поголем број на податоци за работењето на друштвата да бидат достапни на јавноста за да може да се носат правилни и издржани инвестициски одлуки.

МАКЕДОНСКА БЕРЗА АД, Скопје

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт