Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Новости

Актива ДОО - креираат со срцето, градат со умот

Актива ДОО од Штип е водечка компанија со висока репутација и неприкосновена легитимност во металопреработувачката индустрија.

Основана во 1999 година во Штип, АКТИВА ДОО е диверзифицирана компанија со висока репутација и непобитен легитимитет во металната индустрија, која ги опфаќа услугите на проектирање, изградба и надзор на сите видови згради, производство на челични конструкции и производство на метални компоненти за автомобилска индустрија, железница и друга индустриска опрема. Компанијата во текот на своето дваесетгодишно постоење успева да се издвои на пазарот како бренд кој е синоним за квалитетна и навремена градба, а од 2014 година до сега како доверлив и доверлив снабдувач на метални компоненти за компании од автомобилската и металната индустрија, позната и како АКТИВА Аутомотив.

Опремени со најсовремени технологии, оперативни погони кои ги исполнуваат највисоките стандарди, професионални инженерски способности, принципи фокусирани на квалитет и пред сè голема почит кон потребите и барањата на клиентите и партнерите придонесоа и покрај силната конкуренција, АКТИВА ДООЕЛ да стане лидер на пазарот и уште поважно да се задржи оваа позиција. Високата позиција на компанијата се оправдува со постојано и континуирано подобрување и развој на квалитетот на производството, преку набавка на суровини со најдобар квалитет и понатаму преку постојани инвестиции во напредна опрема и внимателно следење на најважните трендови во индустријата.

Ваквата идеологија и начин на работа резултираше со одлични резултати за компанијата и другите засегнати страни. Денес компанијата работи со три производствени погони и располага со опрема доволна за покривање на речиси сите позиции при изградба на згради, како и опрема погодна за понуда на широк спектар на услуги за производство на метали и заварување.

Актива ДОО неколку години е во клубот на најголемите и најуспешните, а повеќе може да погледнете ТУКА

200 НАЈГОЛЕМИ КОМПАНИИ ВО МАКЕДОНИЈА. КОИ ДЕЈНОСТИ СЕ ЗАСТАПЕНИ ВО ТОП 10

Погледнете каков успех забележаа најголемите компании за 2021 година, и кои индустрии се најдоа во топ 10те компании.

10 анализи во едицијата 200 НАЈГОЛЕМИ И НАЈУСПЕШНИ

Почитувани читатели, престижната едиција на 200 НАЈГОЛЕМИ И НАЈУСПЕШНИ во Р. С. Македонија содржи повеќе листи и поделби на компаниите според различни критериуми. Во продолжение ви презентираме неколку.

Кои се 200те најголеми и најуспешни компании во Македонија за 2021 година

Почитувани читатели, со голема чест и задоволство ви го претставуваме најновото 19-то издание на престижната едиција 200 НАЈГОЛЕМИ И НАЈУСПЕШНИ компании за изминатата 2021 година.
Годишно издание

The “200 Largest and Successful” review is very helpful for us from the international community. Indeed, the French Embassy is always looking for useful economic indicators and your review allow us to be well informed and to easily identify the most important economic agents of the Macedonian market. Your publication is also one of the best to stay up-to-date with Macedonian fast-moving economy and we are pleased to receive each new edition.

Laurence Auer, Амбасадорот на Франција во Скопје

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт