Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Новости

Kolid S - брзи, подвижни и флексибилни

Kolid S е една од најголемите дистрибутивни компании во Република Македонија за производи за широка потрошувачка, присутна на пазарот од 1994 година.

Големината ја градат и продолжуваат да ја градат на неколку силни столбови: искусен и професионален тим, постојана инвестиција во клучните ресурси, силната визија и најмногу преку стратегиската ориентираност кон задоволување на потребите и желбите на крајните потрошувачи.

Искусниот и професионален тим на Колид С е подготвен да одговори на секое барање за квалитетна дистрибуција до големите системи, ланци на маркети и до различните видови малопродажни објекти.

Како компанија постојано инвестираат во јакнење на клучните ресурси за создавање на современа дистрибуција, преку темелно градење на стабилна дистрибутивна мрежа, соодветно портфолио на производи, современ и опремен магацински простор и широк возен парк.


Колид С од 2016 е редовно влегува во листата на Најголемите и Најуспешните, а нивниот раст и развој може да го погледнете ТУКА.

200 НАЈГОЛЕМИ КОМПАНИИ ВО МАКЕДОНИЈА. КОИ ДЕЈНОСТИ СЕ ЗАСТАПЕНИ ВО ТОП 10

Погледнете каков успех забележаа најголемите компании за 2021 година, и кои индустрии се најдоа во топ 10те компании.

10 анализи во едицијата 200 НАЈГОЛЕМИ И НАЈУСПЕШНИ

Почитувани читатели, престижната едиција на 200 НАЈГОЛЕМИ И НАЈУСПЕШНИ во Р. С. Македонија содржи повеќе листи и поделби на компаниите според различни критериуми. Во продолжение ви презентираме неколку.

Кои се 200те најголеми и најуспешни компании во Македонија за 2021 година

Почитувани читатели, со голема чест и задоволство ви го претставуваме најновото 19-то издание на престижната едиција 200 НАЈГОЛЕМИ И НАЈУСПЕШНИ компании за изминатата 2021 година.
Годишно издание

The “200 Largest and Successful” review is very helpful for us from the international community. Indeed, the French Embassy is always looking for useful economic indicators and your review allow us to be well informed and to easily identify the most important economic agents of the Macedonian market. Your publication is also one of the best to stay up-to-date with Macedonian fast-moving economy and we are pleased to receive each new edition.

Laurence Auer, Амбасадорот на Франција во Скопје

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт