Петок, 29 Септември 2023
Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на ЈП КОМУНАЛНА ХИГИЕНА - Скопје NP HIGJIENA KOMUNALE - Shkup

ЈП КОМУНАЛНА ХИГИЕНА - Скопје NP HIGJIENA KOMUNALE - Shkup

ЈАВНО ПРЕТПРИЈАТИЕ КОМУНАЛНА ХИГИЕНА-СКОПЈЕ-NDERMARRJA PUBLIKE HIGJIENA KOMUNALE-SHKUP
Ул. 516 бр. 10
02/3118-525
www.khigiena.com.mk
khs@khigiena.com.mk
Дејност Собирање на безопасен отпад
Manager Зухди Енус
Position /
Приход 1,314,385,592.00 МКД
Раст приход 0.56 %
Добивка 0.00 МКД
Раст добивка %
Ранг најголеми 172
Ранг најуспешни
Вработени 1398
Година
2022
2021
2020
2019
2017
2013
2012
2009
2008
2007
2005
Годишно издание

Публикацијата „200 Најголеми и Најуспешни“ е многу корисен извор на информации којшто на секој инвеститор му дава прецизна слика за финансиското и деловното работење на 200-те најголеми и најуспешни компании во Република Македонија.

Пазарот на хартии од вредност во основа го придвижуваат информации и во интерес на Берзата во најширока смисла е што поголем број на податоци за работењето на друштвата да бидат достапни на јавноста за да може да се носат правилни и издржани инвестициски одлуки.

МАКЕДОНСКА БЕРЗА АД, Скопје

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт