Петок, 29 Септември 2023
Дома Клуб 200 Новости Анализи За Нас Контакт

Лого на ЗСФ-КОМ ДООЕЛ, Скопје

ЗСФ-КОМ ДООЕЛ, Скопје

Друштво за градежништво, проектирање, инженеринг, трговија и услуги ЗСФ-КОМ ДООЕЛ увоз-извоз Скопје
Бул. Партизански Одреди бр. 106/Лок1
078/377-722
www.zsf.com.mk
zsf@zsf.com.mk
Дејност Изградба на станбени и нестанбени згради
Manager Фатмир Етеми
Position /
Приход 1,145,795,595.00 МКД
Раст приход 56.72 %
Добивка 359,202,305.00 МКД
Раст добивка 43.36 %
Ранг најголеми 193
Ранг најуспешни 32
Вработени 23
Година
2022
2021
2020
2019
2018
2016
Годишно издание

Публикацијата „200 Најголеми и Најуспешни“ е многу корисен извор на информации којшто на секој инвеститор му дава прецизна слика за финансиското и деловното работење на 200-те најголеми и најуспешни компании во Република Македонија.

Пазарот на хартии од вредност во основа го придвижуваат информации и во интерес на Берзата во најширока смисла е што поголем број на податоци за работењето на друштвата да бидат достапни на јавноста за да може да се носат правилни и издржани инвестициски одлуки.

МАКЕДОНСКА БЕРЗА АД, Скопје

Учесници
Соработници

Користиме колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро искуство на нашиот сајт